miercuri, 21 decembrie 2011

Examen de grad cu Nicu Dascălu 24 de karateka de la clubul TGC Bunteşti au dat examenul cu sensei Nicu Dascălu pentru un nou grad în Asihara Karate.


Duminică, 18 decembrie, începând cu ora 12:00, în noua sală de sport de la Bunteşti inaugurată în vară, a avut loc examenul de centură pentru 24 de sportivi de la Clubul TGC Bunteşti.

„În fiecare an avem două examene de grad pentru sportivii de la clubul nostru la care participă în jur de 25 de sportivi. Examenul este unul oficial iar examinatorul este sensei Nicu Dascălu, campion mondial la Asihara Karate, care la începutul anului trecut a obţinut cel de-al patrulea dan în Japonia.” spune sensei Gheorghe Toderici, centura neagră, 1 dan.

În cadrul examinării14 sportivi au luat primul grad (10 kyu), încă 4 au luat a doua tresă (9 kyu), centura albastra a fost obţinută de 2 sportivi (8 kyu), centura galbenă cu tresă verde (5 kyu) a fost primită de 3 sportivi şi un sportiv centura verde cu tresă maro (3 kyu)

„Revin de fiecare dată cu bucurie la Beiuş şi Bunteşti pentru că aici sunt sportivi foarte talentaţi. Dovadă sunt rezultatele excelente pe care ei le obţin de fiecare dată la competiţiile naţionale şi internaţionale. Chiar la ultimul campionat mondial, medalia de aur la kata a revenit unui sportiv din Beiuş, Teofil Herghelegiu, iar în primăvară clubul beiuşan a obţinut locul doi la cluburi pe ţară” mărturiseşte sensei Nicu Dascălu, centura neagră 4 dani.

Clubul are o vechime de 12 ani, timp în care sute de sportivi au practicat artele marţiale sub îndrumarea lui Ghiţă Toderici care a deschis o nouă filială la Bunteşti antrenând copiii din comună în sala pusă la dispoziţie de Primărie.

Sensei Gheorghe Toderici mulţumeşte autorităţilor locale din Beiuş şi Bunteşti pentru sprijinul acordat practicării acestui sport oferindu-le gratuit sala de sport şi sprijinind deplasările în cantonamente şi competiţie ale sportivilor.

Un comentariu:

  1. FELICITARI lui sensei G.Toderici pentru rezultatele obtinute si pentru faptul ca antreneaza copiii foarte bine si stie cum sa-i indrume spre sport,sportul fiind foarte sanatos pentru organismul in crestere a copiilor.BAFTA in continuare.cy

    RăspundețiȘtergere