vineri, 13 iulie 2012

COMUNICAT DE PRESA




Subiect:     O tara intreaga, umilita de un singur om – Traian Basescu! Miting
                   in  Piata Victoriei din Bucuresti, sambata, 14 iulie a.c., intre orele
 10.00-12.00, pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu

Incepand cu data de 14 iulie a.c. SCMD organizeaza in Capitala si in principalele orase din tara, actiuni de protest fata de tentativa disperata a presedintelui suspendat de a se mentine la putere impotriva vointei nationale, inclusiv prin terfelirea imaginii Romaniei in exterior.

Mitingurile si pichetarile au ca scop constientizarea tuturor cetatenilor Romaniei care doresc restaurarea statului de drept, sa participe la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Il consideram pe Traian Basescu principalul vinovat pentru lichidarea democratiei constitutionale, incalcarea vointei nationale, anihilarea puterilor in stat, masurile frizand genocidul si subminarea economiei nationale care au lovit toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, incalcarea flagranta, in beneficiul sau si al camarilei complice,  a Constitutiei Romaniei si a legislatiei europene.

SCMD a facut apel la toti partenerii din cadrul societatii civile, pentru ca amploarea manifestarilor sa-i convinga pe aliatii din UE si NATO de reaua credinta dovedita de Basescu si complicii sai in prezentarea situatiei din Romania.

Statul de drept poate fi reinstaurat in Romania doar prin demiterea dictatorului Traian Basescu!

La Bucuresti primul miting in sprijinul demiterii presedintelui suspendat, va incepe sambata, 14 iulie a.c., la orele 10.00, in Piata Victoriei.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU