duminică, 15 iulie 2012

Sa-l facem pe Basescu “simplu cetatean”!

Disperat, basescu nu mai da cu pumnul in copii, ii ia in brate si precum un cersetor din Paris ori Roma, cerseste votul romanilor.


Apel catre toti romanii cu drept de vot

Cetateni si cetatene,
Crestini fiind, suntem nu pentru pedepsirea pacatosului ci pentru indreptarea lui!

Il vreti pe Basescu, simplu cetatean, cu sau fara Elena Udrea, egalul vostru la cozi la bilete la tratament prin sindicat, sau la pietele Crangasi si Moghioros, ca marfa-i mai ieftina?

Il vreti pe Basescu bombanind alaturi de voi la coada la “compensate”?

Il vreti pe Basescu egalul vostru in trafic, in masina personala, injurandu-va reciproc si claxonand iritati la STOP?

Atunci, in mod obligatoriu, prezentati-va la REFERENDUM si votati DA, pentru DEMITERE!

Iata de ce:
Legea nr. 406/10 iulie 2001, privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman, prevede ca respectivele persoane si familiile lor sa beneficieze pe durata vietii, indiferent ca au actionat in beneficiul sau in detrimentul nostru, pe banii nostri, de urmatoarele foloase:  “Art. 2 ...
 
   1.  Folosirea gratuita a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta, care cuprinde si un spatiu cu destinatia de cabinet de lucru, incadrat cu un post de consilier si un post de secretar  
 
  2. O indemnizatie lunara in cuantum egal cu 75 % din indemnizatia acordata Presedintelui Romaniei in exercitiu
 
  3. Paza si protectie, precum si folosinta gratuita a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protectie si Paza, potrivit reglementarilor in vigoare”.

Va informam ca Basescu, pregatindu-si retragerea, a investit déjà din banii nostri, 3 milioane de euro la Snagov, in Vila 3 Lac si in Vila Dante, urmand sa-si adjudece una dintre ele.
Merita Basescu toate acestea? Evident ca nu! Drept consecinta, prezentati-va la REFERENDUM si votati pentru DEMITERE, deoarece Art. 1, al legii mentionate, precizeaza la al. 3 urmatoarele: “Nu beneficiaza de prevederile prezentei legi persoana careia i-a incetat calitatea de sef al statului roman ca urmare a savarsirii unei infractiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din functie prin referendum”!

Sa-l facem asadar pe Basescu ceea ce se considera a fi, in ultimele clipe, idolul sau  prematur impuscat – un “simplu cetatean”!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

4 comentarii:

 1. Domnule Suciu, va stiu ca si cadru militar. Am sa va cer sa-l vedeti pe Basescu ca un comandant de armata, si am sa va cer sa-l vedeti in context militar. Am sa va cer sa fiti cerebral, daca ati meritat vreodata sa fiti in armata.

  Unul din motivele pentru care am sa spun nu este acela ca odata... cu ani in urma cand fetita de de Tariceanu cerea retragerea militarilor din Iraq si Afganistan, Basescu a spus NU. A spus... am intrat in NATO si am promis ca mergem impreuna cu ei la Razboi. Ne-am asumat alianta, trebuie sa mergem pana la capat. Asa face un militar, domnule Suciu.

  Va inteleg ca nu mai aveti pensia de odinioara, dar un ostas ca dumneavoastra poate intelege ca in unele cazuri comandantul armatei le cere si lucruri grele ostasilor sai?

  Aveti dumneavoastra garantia ca s-a ajuns la aceasta situatie din cauza lui Basescu sau a celor dinaintea lui. Ca a fost inconjurat de multi care au continuat cu tot felul de abuzuri, e drept.

  Fiti militar domnule Suciu, nu faceti politica. Ca sa ne putem tine respectul fata de Armata, nu fetite cu coitze.

  RăspundețiȘtergere
 2. 1. Am fost militar. Datorita basescului am devenit un militar umilit si cu mult mai sarac decat inainte.
  2. Nu fac politica. Fac politica nationala care se impune sa o faca un militar, chiar si umilit.
  3. Sunt tot militar (umilit de basescu) si imi cunosc foarte bine atributiunile, drepturile si indatoririle. Eu le-am respectat fata de statul roman, basescu nu. Mai mult decat atat, pensionar fiind, obligatiile mele militare sunt reduse si, legal, am voie sa fac politica, sa ma inscriu in orice partid. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fac politica nationala -aceasta politica, la momentul actual, neintersectandu-se cu politica de distrugere a poporului roman, deci, fac politica nationala antibasescu. Fara doar si poate, omul asta a facut mult rau romanilor. Asa ca i-a sosit ceasul sa fie debarcat.
  4. Nu agreez expresiile triviale pe blogul meu asa ca nu aveti decat sa vi le inghititi, domnule Anonim. Se pere ca fetita sunteti dv., neavand curajul de a va semna cele scrise. Nici o problema, lasi am vazut destui...
  5. Cu proxima ocazie cand folositi un vocabular neadecvat, comentariul dv. va fi sters si veti fi banat. Aviz si altor amatori!

  RăspundețiȘtergere
 3. Stiti cine v-a umilit domnule Suciu? ... cine v-a scos la pensie inainte de vreme. V-a umilit domnule in fiecare an in care ati stat acasa... dumneavoastra si multi alti militari. Va simtiti umilit de cand nu mai mancati la popota, sau de cand nu mai participati la chiolhanele si mesele de ziua armatei si altele... ati imbatranit din pacate.. si odata cu varsta si ratiunea. Nu totul se rezuma la marimea pensiei ci si la valoarea ei...

  RăspundețiȘtergere
 4. @Anonim: Am spus umilit si mai sarac. Umilinta este altceva decat saracia. Desigur, o minte portocalie nu poate judeca decat prin prisma banului. Si aburelile cu popota si Ziua Armatei, pastrati-le pentru fraieri, nu mi le spuneti mie. Stiu foarte bine ce am facut si am platit pentru tot ce am consumat, ba chiar si pentru ce au consumat altii.

  RăspundețiȘtergere