sâmbătă, 21 iulie 2012

Traian Băsescu ne-a ÎNDATORAT cu 5.000 de euro pe fiecare dintre noi”

Preluare: Cotidianul
 
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, vineri, că fiecare român are de plătit o datorie de 5.000 de euro, ea acuzându-l de situaţia în care s-a ajuns pe preşedintele suspendat Traian Băsescu.
Mariana Câmpeanu: Traian Băsescu ne-a ÎNDATORAT cu 5.000 de euro pe fiecare dintre noi .
În cadrul unui miting organizat de USL Hunedoara pentru susţinerea referendumului din 29 iulie, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, le-a transmis participanţilor să se prezinte la urne, să voteze pentru demiterea preşedintelui suspendat şi “să nu se mai lase păcăliţi”.
“TRAIAN BASESCU VORBESTE DESPRE ORICE , DAR NUMAI DESPRE CEEA CE A FACUT EL, NU .
NU VORBESTE CA NE-A INDATORAT PINA PESTE CAP PE NOI SI PE COPII NOSTRI, FARA SA SE CONSTRUIASCA NIMIC DIN BANII IMPRUMUTATI, CUM S-A INTAMPLAT PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUSESCU. FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA AVETI DE PLATIT CATE 5.000 DE EURO PENTRU DATORIILE PE CARE LE-A FACUT EL, PENTRU CA EL A NEGOCIAT , ASA CUM A NEGOCIAT SI CONDITIILE DIN PLANUL PSAL II DE PRIVATIZARE/PRADUIRE A PETROMULUI SI A C.S. GALATI”.
Ea a mai adus în discuţie şi diminuarea veniturilor românilor din perioada fostei guvernări, care proveneau nu numai din reducerile salariale, ci şi din neplata altor drepturi băneşti, făcând apel la oameni să nu uite abuzurile comise de regimul Băsescu, în care nu se mai plăteau orele suplimentare de muncă, nu se dădeau prime sau tichete de vacanţă.
La mitingul organizat de USL Hunedoara în centrul municipiului Deva au luat parte aproape 2.000 de persoane, manifestarea fiind precedată de un marş pe principalul bulevard al oraşului, de la sediul Consiliului Judeţean până în Piaţa Tricolorului. Participanţii la miting au avut pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi au strigat lozinci anti-Băsescu.
 
de Teodora Georgescu