joi, 2 septembrie 2010

ECHIPA NAŢIONALĂ CARE CONDUCE ROMÂNIA

Guvernul actual a fost investit la 23 decembrie 2009. De la această dată şi până în prezent a obţinut nenumărate "succesuri", astfel:

Antrenor: Prim ministru - Emil Boc – „mic la stat, mare la sfat”, se pricepe la orice: la dirijat fanfare, la cioplit lemne, este fotbalistul nr. 1 al Guvernului, etc, etc.
Este un supravieţuitor; a căzut în cap de la aproape 3 m. în studioul Antenei 1, a căzut de trei ori de la foarte mare înălţime (Guvernele oc I,II,III, IV) a scăpat cu viaţă când i-a dat tatăl lui cu un ou fiert în cap; ce mai tura -vura - este un campion.
De asemenea, alături de echipa pe care o conduce, este campion mondial la scăderea nivelului de trai al unei naţiuni ( personal, sunt cu aproape 40% mai sărac decât în decembrie 2009).
Este profesor de drept constituţional dar şi campion la încălcarea Constituţiei României. NU-I AŞA CĂ TREBUIE SĂ FIM MÂNDRI CĂ AVEM UN PRIM - MINISTRU CAMPION?

Căpitan de echipă: Viceprim-ministru - Bela Marko - campion la asigurarea a cât mai multe drepturi minorităţii maghiare în România - atât de multe încât am ajuns să ne simţim minoritari în propria ţară; de asemenea este campion la concursul "Cel mai bun cameleon", interesele sale şi ale partidului ( UDMR este un partid sau o organizaţie etnică?) fiind acelea de a ajunge la guvernare cu orice preţ. Oare s-au gândit cât rău au făcut ungurilor acceptând guvernarea alături de PDL? Scăderea nivelului de trai a afectat în egală măsură TOŢI cetăţenii României.
Dorinţa lui cea mai arzătoare este STATUL ÎN STAT. Politica lui - maghiarimea să o ducă bine că românii sunt la ei în ţară. Când este de bine, maghiarii să aibă cât mai multe drepturi; când este de rău, sunt defavorizaţi. Păi, fraţilor, dacă nu vă place în România, plecaţi în Ungaria, oricum acolo este mai bine, aş merge şi eu. Doar că acolo nu veţi fi trataţi ca fiind "acasă", veţi fi nişte venetici. Az egészségügyi, Marko! Să-ţi dea Bunul Dumnezeu CE-MI DOREŞTI DOMNIA TA MIE ŞI POPORULUI MEU! CU VÂRF ŞI-NDESAT!
 
Ministrul Finanțelor Publice - Sebastian Vlădescu  - fost ministru al finanțelor în Guvernul Tăriceanu (2005-2007) şi din nou în cabinetul Boc. Şi domnia sa este campion la haltere - a reuşit să ridice tva-ul de la 19% la 24%. Şi nu numai asta - a reuşit şi aplicarea acestuia în 24 de ore. A reuşit să facă praf Codul fiscal, favorizând economia subterană, punând pe drumuri zeci de mii de oameni obligaţi să stea la cozi interminabiled datorită unui sistem defectuos. O altă performanţă este împrumutarea de la FMI a câtorva miliarde de euro pe care le-a făcut cadou băncilor. Când s-au văzut cu atâta bănet în pungă, bancherii, băieţi buni, i-au dus repede acasă (în ţara lor) iar pe noi ne împrumută din aceşti bani iar noi, bieţii români, le plătim lor pentru că ne împrumută din banii noştri dar şi FMI, care ne-a dat bani să le dăm lor, să aibă din ce ne împrumuta. Inteligentă mişcare. SUPERCAMPION. DEMIS


Ministrul Administrației și Internelor - Vasile Blaga - ost ministru al finanțelor în Guvernul Tăriceanu (2005-2007) şi din nou în cabinetul Boc. Este "tăticul" arhivelor ascunse de ochii presei. A reuşit performanţa falsificării alegerilor prezidenţiale din 2009.
Mai nou se ocupă de planurile de amenzi ale Poliţiei Rutiere, astfel sporind bugetul. Afacerile îi merg bine, punguţa se umflă direct proporţional cu golirea punguţei bugetarului.
După plantarea clientelei pedeliste în posturile cheie, statul a trebuit să despăgubească pe cei înlocuiţi nelegal. Nu a reuşit nici să-şi astupe gropile din faţa casei. ( Drumul european E 79 trece prin Petrileni - satul natal al domniei sale dar şi prin Ştei, unde a fost susţinut în candidatura sa de deputat, în 1990) Şi domnia sa este un CAMPION - al nepăsării faţă de cei care l-au ales şi l-au susţinut. Mă gândesc, dacă vor veni vremuri grele, şi vor veni , cum se va uita în ochii celor care i-au acordat încrederea şi votul? Nu este recomandabil a fi înlocuit. ŞTIE PREA MULTE!


Ministrul Transporturilor și Infrastructurii - Radu Berceanu - este cel care a făcut militarii şi poliţiştii NESIMŢIŢI. Campion la deraieri şi distrugeri. În timpul mandatului său au fost mai multe accidente feroviare decât în ultimii 20 de ani. Trenul a devenit un mijloc de transport riscant, chinuitor şi plin de surprize (neplăcute). Calea ferată este în comă. Radu mamii, Radulee... cum putuşi să-i faci nesimţiţi pe bieţii militari care au construit căi ferate, ca să ai domnia ta obiectul muncii? De când n-ai mai călătorit cu trenul prin România? Doresc domniei tale, din tot sufletul, toate bucuriile prilejuite de o călătorie, la clasa a II a, cu "expresul" Timişoara Nord - Iaşi dar nu 15 ore şi 9 minute cât durează călătoria ci măcar 10 ani. Drumurile sunt pline de gropi. Ai senzaţia că parcurgi un teatru de război sau un peisaj selenar. Ăsta da campion. Radu mamii, Radulee... O SĂ TE AJUNGĂ BLESTEMELE ȘOFERILOR! ȘI ĂȘTIA-S SPURCAȚI LA GURĂ!


Ministrul Afacerilor Externe - Teodor Baconschi - De 92 de ani (1918) nici un diplomat român nu a fost arestat pe teritoriul Rusiei. A trebuit să vină 2010 ca să ne bucurăm de acest privilegiu. Iar Ministerul de Externe român n-a făcut nici o mişcare deşi Convenţia de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice, din 18 aprilie 1961, prevede în articolul 29 că „persoana agentului diplomatic este inviolabilă", iar diplomatul „nu poate fi supus niciunei forme de arestare sau detenţiune". Care va să zică, gata şi cu relaţiile cu ruşii. Că, de bine de rău, parteneriatul cu Franţa, semnat pe vremea când domnia sa era ambasador la Paris, ne umple de curaj. Zic unii, "toamna se numără bobocii". Eu aş zice "toamna se numără... ţiganii", adunaţi cu japca de prin Franţa şi depuşi în ţara - mamă, cu 300 sau 100 euro în buzunar. Pare a fi bine şi aşa - aduc bani în ţară. Ia gândiţi-vă, 1000 de ţigani x 300 euro - iaca 300.000 de euro intraţi în ţară "moca". Şi dacă ne gândim că ţiganii nu stau mult pe-acasă... ehee... în câteva lini ne alegem cu un milion de euro. Bună afacere, halal ministru! Mă gândesc, oare nu s-ar putea da o lege ca banii ăştia să fie vărsaţi la buget? Câte s-ar mai putea face cu ei...
 

Ministrul Economiei - Adriean Videanu - fost vânzător de pepeni, a rămas fidel meseriei: ÎNCEARCĂ SĂ VÂNDĂ PEPENI GRĂDINARULUI. Şi culmea... ţine! A "bordurat" Capitala cu marmură adusă din China, parcă aia de la Vaşcău n-ar fi fost bună. Păi, să zicem că aia chinezească era mai ieftină - nici o problemă, şi-ar fi scos diferenţa din cheltuielile de transport. Mai mult, ar fi dat de lucru cătorva români iar banii ar fi rămas în ţară. N-ar fi fost puşi în balanţă pe talerul import. Da bănuţul lui unde era? Se pare că a înlocuit peste 157 km. de borduri. Ia să vedem... cam 10 milioane euro profit. Nu-i de mirare că preferă alte plaje însorite decât cele româneşti. A distrus parcurile Capitalei, a distrus Roşia Montană, etc, etc. Asta da! CAMPION MONDIAL LA VÂNDUT PEPENI GRADINARULUI... ăăă... STATULUI!
Deocamdată deoarece conform ordonanţei din 26 iunie a.c., dată în dosarul nr. 253/P/ 2007 de procurorul Anca Resmeliţă, din cadrul Secţiei de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie a DNA, Adriean Videanu şi Gheorghe Udrişte, omul de încredere al acestuia, dar în primul rând al lui Băsescu, au fost trimişi pentru cercetare penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform aceluiaşi document, cei doi înalţi funcţionari sunt cercetaţi de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică „pentru infracţiunile prevăzute de art. 246 din Codul penal, art. 289 din Codul penal şi art. 291 din Codul penal“.(http://blog.imperiaonline.me/adriean-videanu.html) DEMIS

Ministrul Educației, Cercetării,Tineretului și Sportului - Daniel Funeriu - campion la distrugerea învăţământului şi nu e o glumă - învăţământul este ineficient - copii se fac că merg la şcoală, profesorii se fac că îi învaţă, statul se face că îi plăteşte, timpul trece şi ţara se umple de analfabeţi. De altfel, cu tot respectul, dar este penibil să vezi un ministru căruia îi pune consilierul cuvintele în gură. u mai vorbim de învăţământul superior, unde, te costă o avere să-ţi ţii plodul în facultate pentru a îngroşa, ulterior, rândurile şomerilor. Apropos! n fotografia de faţă, pe harta din spate are un 10. Eu i-aş da un 2!

Ministrul Dezvoltării Regionale si Turismului - Elena Udrea - aici e aici! Se spune că femeia trebuie să aibă mâna rece ca să nu topească banul… Se pare că mâna doamnei Udrea are o temperatură de mii de grade din moment ce a „topit 800.000 de euro ca să cumpere o banală frunză de 250 de euro…  De asemenea călăreşte bine, pe cai mari sau pe şaua de la bicicletă, depinde de situaţie… Mai nou, se preocupă ca băbuţele scăpate săracele de inundaţii, să arate şic. Le dă pantofi cu toc. Elena, Elena – blestemul românilor – Elena Ceauşescu, Elena Băsescu, Elena Udrea… Ai Doamne milă de români!

Ministrul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - Mihai Șeitan - ne-a protejat de ne-au mers fulgii... Uite-aşa am rămas unii fără serviciu, alţii cu salariul diminuat... Oare s-a gândit la ceea ce face vreodată? A încercat să se pună în pielea celor care au "beneficiat " de "protecţia" socială oferită de ministerul său? Fără scrupule, de un cinism fără seamăn, a încurcat vieţile  câtorva milioane  de români. Şi domnia sa este CAMPION la proba ÎNCURCĂ LUME. Ce să mai vorbim de pensii... orocul nostru este că a fost DEMIS. Dar... să nu ne bucurăm degeaba... Se pare că am scăpat de dracul şi am dat de mama lui. Aşa-i norocul românului... cum şi-l face cu mânuţa cu care pune votul portocaliu în urnă...

Ministrul Apărării Naționale - Gabriel Oprea - Hopa! Un mare campion! Un mare general al Armatei României, general cu 3 stele înaintat în grad prin ordin prezidenţial la 1 decembrie 2008, ultima înaintare în grad (general cu patru stele în rezerva) semnată de președintele Basescu în octombrie 2009, fiind speculată de media ca o răsplată pentru “dezertarea” sa din PSD (http://oameni.romportal.ro/514/gabriel-oprea-biografie/) . Excelent! Felicitări şi la mai mare... înghesuială! De ce? Pentru că nenea ministrul, nu se ştie cum a ajuns de la căpitan la colonel. "Până in 2000 nu sunt date, dar a avut gradul de capitan și nu rezulta cum a ajuns maior, lt-col şi colonel şi la ce armă." ( Wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Oprea) Se pare că ospătarul de pe litoral, numit pe vremuri Gică Fixativ a ajuns din numărător de izmene, nu se ştie cum, de la căpitan la colonel. Nenea ministrul s-a născut în anul 1961 şi a terminat şcoala militară în 1983. Între 1985 şi 1990 a urmat (?) cursurile Universităţii din Bucureşti, din 1990 devenind ofiţer de justiţie. Deci, cu două avansări la excepţional ar fi putut avea gradul de căpitan în 1990. De atunci s-a rupt firul. Dar nu mă miră nimic. Am mai avut noi un general de seră - Mitică Iliescu - în 1995 colegii lui de promoţie erau avansaţi maiori iar el general maior. Nu sunt răutăcios - măcar ăsta a fost om de treabă, modest, l-am cunoscut şi căpitan şi general, să-i dea Dumnezeu sănătate! Dar ce ne facem cu Nea Gică? Vorba lui Dinescu: "s-a suit piticu-n vârful parului, cu greu îl dai jos". Şi încă una bună - pentru avansarea la gradul de general cu patru stele a fost propus de ANCMRR. Drept mulţumire, se zbate să-i lase pe amărâţii îştia "nesimţiţi" fără pensie. Halal ministru. 
Gurile rele spun că "Cum de altfel zice chiar el, atît în CV, cît şi în comunicările făcute prin intermediul biroului de presă de la minister ori în revistele sponsorizate de foştii amici. Numai că ministrul mai era şi vînzător de carne, cum nu zice şi nu a recunoscut niciodată. Adică, imediat după 1990 şi promovarea de la număratul suspensoarelor, Găbiţă se ocupa, în paralel cu justiţia militară, şi cu comerţul cu ridicata al cărnii şi mezelurilor."(http://www.catavencu.ro/generalul_gabriel_oprea_macelar_de_patru_stele-13470.html).  Dar mai are până să ajungă ca coniacul "de cinci stele...

Ministrul Sănătății Publice - Attila Cseke - campion mondial la ars bebeluşi de vii. În douăzeci de ani de democraţie nu au ars de vii atâţia nou - născuţi. Şi ce vină aveau? Are şi alte merite - este jurist deci se pricepe al dracului de mult la medicină, ba mai mult, înainte de a fi ministru era inamicul nr. 1 al duetului BB.( boc - băsescu) deci i se potriveşte citatul" în nemernicia mea, ca un câne turbat, am muşcat mâna care m-a hrănit..." 
În altă ordine de idei, înainte de a fi fost "uns" ministru a fost cercetat de DNA - "in perioada octombrie - decembrie 2006, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Szabo Stefan, la instigarea deputatului Erdei Doloczki Istvan si cu complicitatea secretarului de stat Cseke Attila Zoltan si a subprefectului din Satu Mare, Riedl Rudolf, a determinat, "in virtutea functiilor detinute”, alocarea unor sume de bani de la bugetul de stat, destinate realizarii unor programe ale comunitatilor locale, in favoarea unor comune din judetul Satu Mare administrate de primari UDMR, in detrimentul altora".

 (http://www.ziare.com/attila-cseke/biografie#Studii). Băiat bun, are şi un site, oficial, zice el... Păi bine, frate (vitreg), dacă-i oficial atunci scrie-l în limba română, să-l poată citi orice român, pune şi culorile naţionale ale PATRIEI ÎN CARE TRĂIEŞTI ŞI TE-A FĂCUT MINISTRU sau dacă nu, schimbă-ti cetăţenia şi Felülvizsgálat Minket! (când o curge Crişul din Ungaria în România!)  

 DIN LOT MAI FAC PARTE:

Ministrul Justiției Și Libertăților Cetățenești - Cătălin Predoiu
Ministrul Agriculturii, Pădurilor Și Dezvoltării Rurale - Mihail Dumitru
Ministrul Culturii -Kelemen Hunor
Ministrul Mediului - Laszlo Borbely
Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale - Gabriel Sandu

NU AU APUCAT SĂ AJUNGĂ LA PERFORMENŢE ÎNALTE (DEOCAMDATĂ)
 
Un om năcăjit

P.S. Unele greşeli gramaticale NU SUNT întâmplătoare.