marți, 14 septembrie 2010

DOMNULUI DEPUTAT TUDOR CIUHODARU

Stimate dle Deputat Ciuhodaru,

            Voi incepe aceste randuri prin a va multumi. Va multumesc pentru pozitia ferma adoptata in legatura cu pensiile militarilor, pentru atitudinea demna si hotarata pe care ati manifestat-o fata de masurile represive – pentru ca astfel pot fi catalogate elucrubratiile absconse ale unei guvernari diletantiste – la care categoria profesionala din care am facut parte (si de care voi apartine, cu mandrie, pentru intreaga existenta) se doreste a fi supusa.

            Multumirile personale sunt insotite de multumirile zecilor de mii de cadre militare ce impartasesc, speriate, sentimentele de furie, frustrare si neliniste, cauzate de incertitudinea unui viitor decent.

            Faptul ca dvs, ca reprezentant al cetatenilor in general (al alegatorilor din colegiul dvs in special) ati inteles sa va exprimati public oprobriul fata de o masura denigratoare, indreptata impotriva unei categorii ce nu a avut niciodata privilegii, ce nu a beneficiat nicicand de drepturile omologilor europeni sau NATO si care a trait si traieste pentru “patrie”, ne da speranta si ne face sa credem ca se poate.

            Intelegem astfel ca drepturile noastre legitime pot fi aparate, ca pensia militara, ca obiect al proprietatii private, nu poate forma obiectul niciunei exproprieri abuzive si ca principii ca “neretroactivitatea legii” pot fi aplicate intr-un stat “european” doar prin apartenenta la o comunitate, nicidecum prin valori si principii.

            Intelegem ca dreptul la munca – ingradit de o guvernare represiva – poate fi aparat si garantat, ca instituirea unor masuri abuzive, cu o arbitrara aplicare a legii, poate fi combatuta.

            Dar mai presus de toate, intelegem ca nu suntem singuri. Opinia dvs vine sa demonstreze acest lucru si sa intareasca increderea noastra in reusita.

            Va multumim pentru ca sunteti vocea noastra acolo unde nu se doreste a fi ascultati, acolo unde suntem discreditati si acolo unde oameni populisti, cu interese vadit anticonstituţionale – dar cu puterea de partea lor – incearca sa anuleze drepturi castigate prin ani de munca si garantate prin legea fundamentala.

            Nutrim speranta ca punctul dvs de vedere si demersul de sustinere a neincluderii noastre in noua lege unitara a pensiilor vor gasi adepti intre colegii dvs si ca impreuna vom reusi.

            Va multumim!

Cu deosebita consideratie,
Lt.col. (r) ANISOARA WINZER
Vicepresedinte SCMD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu