joi, 23 mai 2024

A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ COL. RTR. TEODOR COTUȚIU. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

 

Multumesc Bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat sa il petrecem pe tatal meu pe utimul drum de aici de pe pamant iar noi familia le multumim tuturor celor ce ne-au fost alaturi exprimandu-si recunostinta fata de cel ce a fost colonel Teodor Cotutiu.Multumim. . . preotilor,ofiterilor din garnizoana Bistrita,Dej,Cluj,militarilor din formatia de protocol a armatei,colonelului Gaftone Ioan fost comandant al regimentului Vanatori de munte Vatra Dornei,ziarelor Rasunetul Bistrita,Observator militar Bucuresti ,Dej,Cluj,Beius care au publicat anuntules frumoase cuvinte de omagiu,multumim enoriasilor mei din Prisaca Dornei,prietenilor mei si ai tatalui meu,colegi ,rude,consateni,firmelor de pompe funebre si firmelor de catering care au ajutat la buna desfasurare,domnului ofiter Bursasiu din Beius,finului tatalui meu. General Blaiu Dorin fost comandat al Armatei a patra pe Ardeal,teologului si interpretului popular Alexandru Pugna,avocatul Daniel Ionascu pentru frumoasa cuvantare,militarilor care au tras salvele de focari de arma,tuturor cadrelor militare prezente si tuturor celor care au participat la inmormantarea tatalui meu. . . ,Dumnezeu sa va rasplateasca,sa va daruiasca sanatate si ani multi alaturi de familie si de cei dragi ,iar tatalui meu odihna vesnica si sa ramana viu in amintirea dumneavoastra. Amin....

COTUȚIU IOAN RADU



COTUȚIU, TEODOR TODORIȚĂ.
Colonel în retragere.

S- a născut în județul Bistrița-Năsăud, localitatea Dumbrăvița, în 12 iulie 1948 și a încetat din viață în 3 aprilie 2024. A activat ca ofițer în cadrul regimentului de infanterie Bistrița cu grad de Colonel și funcție de Comandant! A studiat Academia de Științe Politice, Academia de Înalte Studii Militare, a absolvit cursuri Postacademice Militare.

A fost absolvent al Școlii Militare de ofițeri de Chimie Militară, promoția 1966, al Academiei de comandă și stat major și al facultăților de Filozofie din Cluj Napoca. Mereu ne-a surprins cu eleganța, pregătirea, educația, noblețea, cu știința de a împărtăși cunoștințele, și nu în ultimul rând, cu mărinimia dumnealui.

A fost comandantul UM 01334 din Beiuș, între anii 1985-1989, ulterior al UM 0326 Oradea, iar de la oradea, comandant al R. 221 Bistrița.

Drum bun, domnule colonel, veți rămâne mereu în mintea și sufletele noastre. Nu vă vom uita niciodată, vă vom păstra vie amintirea. Bunul Dumnezeu să mângâie și să aline suferința, să dăruiască sănătate familiei dumneavoastră! 

Cu respect și considerație, subordonații din Beiuș!