sâmbătă, 19 octombrie 2024

LA MULȚI ANI, STELU PASCARIU!

 


PASCARIU, Stelu.  Plut. Adj. Şef. Instrumentist.

Sa născut în 19 octombrie 1958 în comuna Havârna, județul Botoșani. În perioada 11 septembrie 1978–22 iunie 1995, când a fost trecut în rezervă și pensie la limită de vârstă, a fost muzicant   instrumentist la Muzica Militară a UM 01334 Beiuş. 

În perioada 4 octombrie 2003–5 ianuarie 2009 a funcționat ca agent de păză la SC Transilvania General Import Export Oradea /   SC Interguard Grupul firmelor de păză SRL.


Activitatea artistică: participarea la concerte de fanfară militară în fața personalului unității, iar în sezonul de vară, în conformitate cu contractul încheiat cu Primăria Beiuş, în parcul orașului. Prezentarea de spectacol de muzică uşoară, populară, în unitate, la Casa armate în   Beiuş, câte şi în alte localităţi.

Stelu Pascaru cu Irina Mihoc

Colaborări artistice: colaborarea cu formaţiile artistice muzicale (estradă, taraf, orchestra de muzică uşoară, Corul Lira) ale Casei de Cultură din Beiuş şi cu alte formaţii artistice din localităţile apropiate.

Din 1995, pensionar fiind, a participat la toate activitățile fanfarei, până în mai 2008, când aceasta și-a încetat activitatea.