vineri, 10 februarie 2012

Executia “ritualica” a locotenentului Alexandru Gheorghe In atentia tuturor cetatenilor onesti ai Romaniei


SALVE PARVAE NEPOS ROMULI!
(Va salut, mici nepoti ai lui Romulus!)

Ce este “executia ritualica”?

Un procedeu specific NKVD (KGB si GRU), in slujba Kominternului, preluat cu suces in Romania dupa 1990, de fiii si nepotii vechilor KGB-isti, de vopsire a albului in negru si a negrului in alb, a agresorului in victima, a hotului in om cinstit, a tradatorului in erou national si porumbel al pacii (vezi cazurile Pacepa si Raceanu) si invers! Pe scurt, se da un ordin jegurilor umane din presa obedienta si gunoaielor proclamate partea “de buna calitate” din societatea civila, sa atace pe adversarul coruptiei, al ticalosiei, al tradarii, intr-un cuvant pe adversarul regimului Basescu si respectivii se executa! Astazi, ca si ieri!
Spre exemplu, numitul Mihai Razvan Ungureanu a fost, de la simplu activist UTC in liceu, pana la membru CC UTC si CUASCR, pana in decembrie 1989. Este pentru ei numitul Ungureanu politruc comunist? Nu, comunist este odiosul Dogaru, desi n-a fost activist ci doar cercetator stiintific, intr-o armata care-l avea ca general, printre altii, pe Ilie Ceausescu. Mihai Razvan Ungureanu, printr-o metoda similara privatizarii MEBO, a furat natiunii romane doua miliarde de euro, facute cadou ungurilor, prin transferul ilegal catre guvernul Ungariei a patrimoniului Fundatiei Gojdu. Este pentru ei tradator, numitul Ungureanu? Nu, tradator este odiosul Dogaru, deranjant ieri, ca si astazi, pentru ca asa l-a proclamat, in scris, la 21 noiembrie 1989, acelasi Ilie Ceausescu si pentru ca, astazi, se opune “democratizarii” cu iz de tiranie a Romaniei, de catre numitul Basescu. Numitul Mihai Razvan Ungureanu a fost fabricat politic de servicii, a primit impuls prin doua burse Soros si una oferita de statul Israel, ca si numeroase premii pentru specializarea sa in iudaism. Este numitul Ungureanu suspect si incompatibil cu functia de premier, prin pregatire? Nu, suspect si incompatibil pentru functia de presedinte al sindicatului pe care l-a creat, este odiosul Dogaru pentru ca, locotenent-major fiind, s-a insurat cu fiica unui pensionar, pentru ca nu si-a primit nici macar drepturile cuvenite, ieri salariale, azi de pensie si pentru ca a glorificat prin scrieri, emisiuni radio si TV, natiunea romana si poporul sau.
Pana unde poate merge “executia ritualica”? Pana la executarea in contumacie, la sapte decenii, a unui erou national ca Maresalul Antonescu si transformarea in erou a unui dublu bastard si multiplu tradator! Pana la acoperirea cu laturi pe catafalc, in chiar ziua inmormantarii, a celor urati de ocupantii Romaniei, pentru ca au incercat sa se opuna ocupatiei si sa apere natiunea romana. A se vedea ultimele trei cazuri célèbre: Raoul Sorban, Mihai Ungheanu si Adrian Paunescu. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa le dea pe masura celor care i-au injuriat, in momentul despartirii de aceasta lume!
Lt. Alexandru Gheorghe a indraznit sa-si exprime nemultumirea personala, care este in fapt nemultumirea tinerilor ofiteri si agenti de politie, in cadrul unei manifestatii publice a societatii civile. Pentru a nu deveni un erou al generatiei sale, KGB-istii regimului Basescu au dat ordinul si “executia ritualica“ a inceput!
Cum s-a desfasurat si se desfasoara executia ritualica a Lt. Alexandru Gheorghe?
Blogul sustinatorilor sai a fost piratat si umplut cu imagini porno. Jegurile de presa l-au provocat la discutii particulare, dupa care au extras din context si i-au pus in gura afirmatii care nu-i apartin. Au supralicitat, declarand ca este labil psihic, ca viseaza dictatura militara (cu cine, cu “maresalul” Oprea in frunte?), ca vrea sa reformeze de capul lui Romania. O morsa teleghidata i-a dat la televiziune verdictul psihiatric de “dus cu pluta”. Si nimeni nu se intreaba de ce, daca ar fi bolnav psihic, mai este judecat, si nu trimis la tratament? I s-au bagat sub nas, ilegal, tot felul de documente pe care ar trebui sa le semneze si, in urma refuzului, au inceput amenintarile si presiunile. Asupra lui, asupra familiei, asupra prietenilor. Mai mult, agentii din media, au anuntat déjà, spre a verifica reactia publicului (ceea ce este specific executiei ritualice), ca Lt. Alexandru Gheorghe a fost trecut in rezerva.
Care este situatia reala a Lt Alexandru Gheorghe?
Lt. Alexandru Gheorghe nu a fost trecut in rezerva, pentru ca nu exista nici un temei legal pentru asta. El isi continua linistit activitatea in aceeasi unitate, in timp ce superiorii lui, lasi sau numai ticalositi, se dau de ceasul mortii sa execute niste ordine demente si ilegale, primite, evident, telefonic, fapt pentru care, daca o fac, il vor plati mai tarziu, asa cum platesc astazi multi generali care au executat ordinele verbale ale lui Babiuc.
Pe scurt, numitului Alexandru Gheorghe i se poate reprosa doar prelungirea, cu de la sine putere, a permisiunii de deplasare, de la Sibiu la Bucuresti. Ca ofiter activ, este dreptul lui sa umble numai in uniforma. Ca cetatean a participat la o adunare publica, apolitica, deci care nu are nici o legatura cu partidele si cu politica si, am adauga noi, nici cu sindicatele, si a uzat acolo de dreptul fundamental al oricarui cetatean la opinie proprie si la libertatea cuvantului. In opinia marii majoritati a cetanilor Romaniei, militari sau civili, gestul lui, departe de a dezonora Armata, i-a spalat onoarea acesteia, patata grav de un ministru cu un trecut dubios, care nu se tine de cuvant, care-i minte sistematic pe militari si care uzeaza si de uniforma si de mijloacele Armatei, in interes politic si-n interesul propagandei de partid, dupa cum il taie capul.
Care este situatia juridica a lt Alexandru Gheorghe?
Lt. Alexandru Gheorghe trebuia discutat in consiliul de onoare al unitatii. Nu a fost asa. A fost discutat, in absenta sa, in consiliul de judecata. I s-a dat spre semnare un document prin care recunostea ca ar fi participat la o intrunire politica. In urma refuzului de a semna, respectivul consiliu de judecata chiar s-a constituit, compus din 5 persoane, acuzatul cunoscand insa ca este format doar din 3: juristul Babau de la SMFA si doi comandori bastinasi. Cei trei isi plang toata ziua de mila si singura lor gaselnita pana acum a fost ca plapandul locotenent i-a terorizat si stresat, batand cu pumnul in masa, ei fiind toti  de trei ori mai inalti decat el si de 4 ori mai lati!...
La zisul consiliu de judecata s-a prezentat ca avocat dl. (fost) General, actualmente, conform legilor Basescului, “asistat” sau “beneficiar in rezerva” Jean Panaitescu, cunoscut dvs. din “Procesul celor patru” din CPEx., care i-a compatimit pentru comunicatele penibile, pentru dosarul format numai din taieturi din presa aservita, si pentru ca au incercat, post factum, sa interpreteze politic gestul locotenentului.
Prieteneste, ca de la militari la militari, dl Gl. Jean Panaitescu i-a sfatuit pe membrii zisului consiliu de judecata sa se dezinvesteasca, deoarece nu numai ca nu exista nici un text de lege in baza caruia Lt. Alexandru Gheorghe sa poata fi judecat, dar nici respectivul consiliu de judecata nu poate exista legal. Si aceasta, deoarece consiliile de judecata, care ar trebui sa urmeze consiliilor de onoare, au fost inventate, printr-un ordin al ministrului apararii, din 2005, dar au ramas simple intentii deoarece armata nu este stat in stat, cu justitie proprie. Ca respectivele consilii sa existe legal, instituirea lor trebuia sa urmeze cursul obisnuit si sa apara o decizie in acest sens in Monitorul Oficial. Deci, dl. General nu numai ca le-a explicat respectivilor ca n-au pe ce baza sa-l judece, dar nu au nici calitatea de a o face. Mai mult, daca persoanele in cauza renunta la demnitatea de militari si executa ordine bolnave, in mod clar si categoric se vor depune plangeri penale impotriva lor si a comandantului unitatii, si vor fi judecati in contencios, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si in dauna persoanei.
Ce se recomanda adevaratilor cetateni “de buna calitate”
Exprimandu-ne surprinderea ca ordinele imbecile vizand trecerea abuziva, ilegala, vin prin trambita contratorpiloare a Armatei – l-am numit pe Tiberiu Fratila, el insusi cercetat, nu demult, pentru abateri disciplinare si salvat in extremis de catre dl. General Mihail Popescu, de  un individ trecut in rezerva capitan (gradul de maior i-a venit la termen, cu cateva zile inainte), pentru ca nu a putut explica Inspectorului General Magdalena cum au ajuns in talcioc zeci de combinezoane de aviatie (l-am numit pe tovarasul Gabriel Oprea) recomandam tuturor cetatenilor autentici ai Romaniei urmatoarele:
·         Sa faca pe plac executorilor ritualici si sa-si exprime opinia fata de falsul anuntat (trecerea in rezerva a lt Alexandru Gheorghe).
·         Sa-si exprime opinia deschis, in media interna si internationala, referitor la caz si la persoana lt Alexandru Gheorghe.
·         Sa-si exprime opinia deschis referitor la numitii tovarasi “asistat” Gabriel Oprea, fost General, si Contraamiralul (inca) Tiberiu Fratila.
·         Sa-si exprime opinia deschis pe Internet si in media, referitor la regimul neokominternist Basescu si la caiafele lui din media.
VIRTUS ROMANA REDIVIVA!
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedinte SCMD