sâmbătă, 19 februarie 2011

Beiuşencele la ora de frumuseţe


Peste o suta de doamne si domnişoare din Beiuş au răspuns la apelul Organizaţiei de femei a PNL, în după amiaza zilei de 17 februarie, pentru a participa la  o binevenită activitate dedicată frumuseţii feminine si nu numai.
Organizaţia de femei a PNL, condusa de d-na Rodica Monenciu, nu este la prima activitate de acest gen, la finalul anului trecut fiind organizată o expoziţie de artă culinară tradiţională românească iar in ajun de Moş Nicolae,  membrele organizaţiei au împărţit cadouri pentru copii din oraş, ambele  activităţi soldându-se cu un binemeritat succes.
Întâlnirea de joi a fost organizată în colaborare cu firme specializate , saloane de înfrumuseţare si fitness din Beiuş precum si  distribuitori de articole cosmetice .
Primarul urbei, Adrian Domocoş, prezent la această manifestare, a ţinut să salute participantele la eveniment, lansând invitaţia de prezenţă pentru seara festiva de 8 martie, devenită de notorietate de câţiva ani.
În  derularea evenimentului, participantele au completat un chestionar de evaluare pe teme feminine iar rezultatul a fost condimentat cu o tombola cu zeci de  premii constând în şedinţe de înfrumuseţare, coafura, manichiura si cosmetica, şedinţe de fitness, şi produse oferite de sponsori.
Pe lângă tematica abordata,  doamnele si domnişoarele s-au bucurat de o seară relaxantă, în care, chiar dacă doar pentru câteva ore, au putut lăsa la o parte grijile cotidiene.
Simion Suciu